top of page

 

 

 

 

El Nordic Walking, o Marxa Nòrdica, consisteix en caminar amb uns bastons especialment dissenyats per al desenvolupament d'aquesta activitat física, en la qual també es pot córrer, saltar, i fer diferents exercicis amb els bastons. Ens ofereix una manera senzilla, natural, i molt eficaç, de millorar la pròpia condició física, i de tonificar la musculatura, independentment de l'edat, el sexe i la preparació física.

 

A més és divertit, relaxant, i assequible econòmicament. Si s'utilitza correctament la tècnica, el Nordic Walking treballa sobre la major part de la musculatura corporal, sense carregar de manera excessiva les articulacions, amb tots els beneficis que representa per completar un bon entrenament.

 

La INWA distingeix tres nivells de Nordic Walking: el nivell salut, el nivell fitness, i el nivell esportiu -cada persona troba el seu nivell de pràctica i els seus exercicis de d'acord amb la seva pròpia condició física i interessos-. De la caminada terapèutica a un bon entrenament aeròbic, fins als exercicis específics pels atletes.

 

 

 

.

bottom of page